DONATIONER

Donationer efterår 2021

Donation Solbakken

Old Friend har i dag tirsdag den 13 december været en tur på Bofællesskabet Solbakken Korsør med en donation på Kr 2.000,- til et ægtepar der havde det meget svært økonomisk.

Overækkelsen kom som en overraskelse da de ikke var klar over at personalet havde indstillet dem til donationen.

De takkede mange gange, nu var der råd til nyt tøj til begge, noget som de manglede meget. 

 

 

Billeder fra Julemærkehjemmet

Besøg på Julemærkehjemmet

Overrækkelse af donation

Tirsdag den 8 november var Old Friend en tur på Julemærkehjemmet Skælskør, hvor forstander Henrik Bøtkjær fortalte om hjemmet og hvor vi blev vist rundt af 4 elever, fantastisk at se hvordan eleverne ændre sig i de 10 uger opholdet varer.

Efter en dejlig aften sluttede vi af med at doner Kr. 5.000,- til hjemmet.

Donation torsdag den 6 oktober

Overrækkelse af donation

Så var vi på besøg på Cafe Backstage Skælskør, hvor vi fik en fremragende middag og hvor der faldt en donation af til cafen på Kr. 5.000,-. Cafe Backstage gør en fremragende indsats for de personer der ikke rigtig kan komme tilbage på livets vej, efter flere af dem har været ude i noget som de ikke rigtig selv kunne klare.

Donationer Torsdag den 10 marts 2016

Formand Irene Jensen - Cykelpilot Henning Hjort - Formand Old Friend Niels Erik Jacobsen - Rosenhuset Borger Michael Møllmann
Så spises der sushi
Lidt at vælge imellem.

Uddeling af donationer for Kr. 12.000,-

Så var Old Friend i gavehumør igen.

Torsdag den 10 marts 2016 uddelt Old Friend donationer for Kr. 12.000,-

Den lokale Scleroseforening fik Kr. 4.000.- som blev modtaget af formand Irene Jensen, som udtalte at de var meget galde for pengene, som sikkert skulle bruges til hjælp af leje af bus når de skulle på udflugt.

Cykel Uden Alder Slagelse fik Kr. 3.000,- som blev modetget af cykelpilot Henning Hjort - Det er dyrt at veligeholde og forsikre cyklerne, så det er en stor hjælp at modtage donationer, så vi fortsat kan hjælpe ældre borger med en cykeltur rundt i byen og omegn.

Social Psykiateiske Værested Rosenhuset i Slagelse fik Kr. 5.000,- i form af højskolesangbøger som de havde ønsket sig, overrækkelsen skete til borger Michael Møllmann, sjældent har man set et så glad menneske, som fik overragt sangbøgerne.

Uddelingen skete på Reataurant Fusion Corner Jernbanegade Slagelse som havde stillet lokaler til rådighed og var vært med smagsprøver på sushi, hvilket i første omgang ikke faldt i god jord ved de fremmødte, men de ændre alle mening da de først havde smagt det, de måtte indrømme, at det var en helt anderledes smag når det er frisklavet og ikke havde stået på køl i flere timer.

Et forygende forår.

Vi har haft så travlt i foråret.

Vi har doneret rigtig meget, og det kan vi jo godt lide.

Vi har doneret til:

  • Konfirmationshjælp i Slagelse
  • Ønskefonden
  • Kirkens korshær i Korsør
  • Scleroseforeningen, Slagelse afdelingen
  • Back Stage i Skælskør
  • Fru. Larsen projektet
  • Vemmelev Skole

Nu kan vi se frem til efterårssæssonens udfordringer. hvor vi bland andet skal til at gøre klar til julekurvene. 

 

Hjælpen er nær.

 Et gammelt ordsprog siger, at »når nøden er størst, er hjælpen nærmest«, og det synes der at være noget om.

Old friend forbarmede sig over Susanne Andersson, som mistede alle sine ejendele i en brand i den pavillon på Forsorgshjemmet Toften, og det blev besluttet at donere 4000 kr. til Susanne.

Som tænkt, så gjort.

Formanden og næstformanden troppede derfor op på Toften og mødte her både forstander John Eriksen og Susanne selv, og så fik sidstnævnte en kuvert med de kontante kroner.

Den faldt som forventet på et meget tørt sted.

Tur til Julemærkehjemmet.

Vi har lige været på den årlige tur på Julemærkehjemmet med vores donation. I år var alle medlemmerne inviteret derned.

Vi fik en dejlig middag, vi selvfølgelig selv betalte for, mens Forstanderen gav os et foredrag om strukturen i oorganisationen, livet på hjemmene, og kampen med at få økonomien til at slå til.

Derefter fik vi en rundvisning af 2 af børnene. Det var en fornøjelse at se så mange glade smilende børn.

Så husk nu på, at selvom I ikke sender så mange breve mere, kan man godt købe julemærker. Så bare afsted....

 

Endelig lykkedes det.

Overraskelsen var stor for medlemmerne i OF, efter at formand, næstformand, kasserer samt et medlem hemmeligt havde brugt 4 dage med renovering af de nye lokaler. 

Det blev en dejlig aften i fælles selskab.

 

Vores nye lokaler.

Så er vi i gang med at renovere de lokaler vi har til rådighed i Vemmelev.

Vi glæder os rigtig meget til vi bliver lagt sammen. 

For sammen er vi stærkere....

Dobbelt glæde.

Ja, så kom vi i medierne endnu engang. Det er så dejligt at få promoveret os.

Udklippet er fra Sjællandskes net avis fra den 19.8.2014.

 

Når nøden er størst, er Old Friend nær.

Det er netop i sådanne sager, vi går ind og støtter. Her hvor borgere i Slagelse kommune er kommet i klemme på den ene eller anden måde.

Vi forbeholder os dog ret til, at afgøre sagerne fra gang til gang.

Så ret endelig henvendelse til os, hvis I hører om folk, der er kommet i klemme, eller som har brug for hjælp.

Efterårsterminen 2014

Så skyder vi efterårsterminen 2014 igang. Det sker den 26. august, og vi glæder os alle rigtig meget.

Så skulle der sidde nogen, der brænder for at være med, så kontakt endelig formanden eller næstformanden, og de vil være mere end behjælpelige med det videre.

Sammen står vi stærkere...

Café Backstage.

Så fik vi besøgt Café Backstage i Skælskør, en restaurant drevet af tidligere alkoholikere og misbrugere, som i madlavningen finder et nyt ståtsted i deres liv. Til stor glæde også for gæsterne, som kan få et billigt måltid mad til en pris af 140 kr. for forret, hovedret og dessert.

Vi fik den dejligste mad, og ved kaffen overrakte formanden en donation fra Old Friend på 2000 kr. til bestyreren på stedet, Monica B. Andersen, en personlighed ud over det sædvanlige, en ildsjæl af de sjældne, der lægger liv og sjæl i projektet, som dagligt er omdrejningspunkt for en stab af forskellige mennesker, der har fået noget at stå op til.

Tusind tak for en dejlig aften.

Dameafdelingen

Så kom dameafdelingen op at køre.

Vi har haft 2 møder nu og er ved at få styr på, hvordan foreningen skal se ud. Der er dog masser af spørgsmål og ideer, der skal tages op i den næste tid.

Af lokalemæssige grunde, eller rettere mangel på samme, mødes vi på skift hos hinanden. Dette dog indtil vi har fået bygget om i Vemmelev, så vi kan dele lokaliteter med mændene, hviket bliver rart for alle parter.

Vi har plads til mange flere, så kom og se, om vi kunne være en del af dit fremtidige foreningsliv. Vi mødes hver anden tirsdag i ulige uger.

Ring til næstformand Tina Spanggaard på tlf. 21 75 47 57 og hør nærmere.

Scleroseforeningen

Denne gang har foreningen ydet et beløb på Kr. 1.000 kr. til Sclerose, lokalforeningen i Slagelse,og der var et stort smil fra Formanden Irene Jensen, da Formanden for Old Friend, Niels Erik Jacobsen uventet dukkede op og overrakte beløbet.

Det kom helt uventet, da der ikke var søgt om det, og Irene takkede mange gange og lovede, at beløbet vil blive brugt fornuftigt i lokalforeningen.

Ønskefonden

Så besluttede vi at blive medlem at Ønskefonden, samt at donere 1000 kr. årligt, som forhåbentlig kan glæde et sygt barn i Slagelse kommune, med et ønske.

| Svar

Nyeste kommentarer

15.12 | 08:12

Hej jeg har bare et spørgmål. Min kæreste har fået en sms fra jer af at vi har fået en julekurv. Vi ville bare hære om det er rigtig nok. Mvh Brian og Emma

11.07 | 14:38

Kære Niels Erik!
Jeg fandt Jeres side, som er meget spændende! - og sikke nogle donationer - fantastisk. Vidste ikke, hvor de var blevet af, men nu ved jeg det!

12.07 | 09:51

Til Old Friend.
Børnene, mødrene og vi i " Fru Larsen" siger hermed mange tak for en dejlig sommerafslutning. Alle nød dagen.
Med Venlig hilsen
Käthe Pete