Sponsorat til Old Friend.

DONATIONER

Når nøden er størst, er Old Friend nær...

For sammen står vi stærkere

 Web ansvarlig: Aage Petersen  PCS Slagelse  25889350

Web ansvarlig: Aage Petersen PCS Slagelse 25889350

Café Backstage.

Så fik vi besøgt Café Backstage i Skælskør, en restaurant drevet af tidligere alkoholikere og misbrugere, som i madlavningen finder et nyt ståtsted i deres liv. Til stor glæde også for gæsterne, som kan få et billigt måltid mad til en pris af 140 kr. for forret, hovedret og dessert.

Vi fik den dejligste mad, og ved kaffen overrakte formanden en donation fra Old Friend på 2000 kr. til bestyreren på stedet, Monica B. Andersen, en personlighed ud over det sædvanlige, en ildsjæl af de sjældne, der lægger liv og sjæl i projektet, som dagligt er omdrejningspunkt for en stab af forskellige mennesker, der har fået noget at stå op til.

Tusind tak for en dejlig aften.

Dameafdelingen

Så kom dameafdelingen op at køre.

Vi har haft 2 møder nu og er ved at få styr på, hvordan foreningen skal se ud. Der er dog masser af spørgsmål og ideer, der skal tages op i den næste tid.

Af lokalemæssige grunde, eller rettere mangel på samme, mødes vi på skift hos hinanden. Dette dog indtil vi har fået bygget om i Vemmelev, så vi kan dele lokaliteter med mændene, hviket bliver rart for alle parter.

Vi har plads til mange flere, så kom og se, om vi kunne være en del af dit fremtidige foreningsliv. Vi mødes hver anden tirsdag i ulige uger.

Ring til næstformand Tina Spanggaard på tlf. 21 75 47 57 og hør nærmere.

Scleroseforeningen

Denne gang har foreningen ydet et beløb på Kr. 1.000 kr. til Sclerose, lokalforeningen i Slagelse,og der var et stort smil fra Formanden Irene Jensen, da Formanden for Old Friend, Niels Erik Jacobsen uventet dukkede op og overrakte beløbet.

Det kom helt uventet, da der ikke var søgt om det, og Irene takkede mange gange og lovede, at beløbet vil blive brugt fornuftigt i lokalforeningen.

Ønskefonden

Så besluttede vi at blive medlem at Ønskefonden, samt at donere 1000 kr. årligt, som forhåbentlig kan glæde et sygt barn i Slagelse kommune, med et ønske.

 Værestedet Lilleøvej Korsør til yderligere arbejde med sårbare mennesker fik 8 december 2023   Kr. 5,000

Donationer vi kan glæde os over at have givet:


Netværkshuset Rosenhuset Center for Handicap og Psykiatri

grilldag juni 2024    Kr. 3000


1 x Konfirfmationshjælp 21 maj 2024 Kr. 5.000

Julemærkehjemmet Skælskør december 2023  Kr. 5.000